Om os

Velkommen til MAGNETOX, din førende kilde til alt, der har med armbånds helbredende kraft at gøre. Vi er et team af professionelle og dedikerede specialister, der kan løse dit helbredsproblem med armbåndets helbredende kraft. Inden for selve magnetterapien og de helbredende armbånd, så tilbyder vores erfarne team dig en serviceorienteret tjeneste. Med vores professionelle og bedst mulige service, fokuserer vi os på armbånds helbredende egenskaber.

Siden dens grundlæggelse, har MAGNETOX oplevet en enorm vækst. Vores team har en stor lidenskab, engagement og vision. Med vores helbredende armbånd og magnetisk terapi, hjælper vi folk med stress og ængstelse.Vi gennemførte en intensiv søgning efter vores produkter og prissatte dem med positive resultater og ydeevne. Med en masse hårdt arbejde, forskellige undersøgelser og en mission om at dække menneskenes behov, etablerede vi MAGNETOX. En onlinebutik, der giver vores produkter en engagement.

Vores produkt er en form for terapi for en del af dine helbredsproblemer. Vores helbredende armbånd bruges til at:

  • reducere betændelse og smerte
  • forbedre blodcirkulationen
  • reducere stress og ængstelse
  • forbedre søvn og generel velvære
  • få dig til at føle dig bedre tilpas
  • få dig til udføre de mest daglige aktiviteter på den mest optimale måde.

I øjeblikket har vi også kunder i Holland og Belgien, og er derfor temmelig glade for at være en del af den stadigt voksende helbredende armbåndsindustri.

Vi håber, at du bliver tilfreds med vores armbånd. Vi tilbyder vores kunder helbredende produkter af højeste kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at vi opfylder dine behov og krav. Med vores dedikerede team prøver vi at være de kreative mennesker, der bringer et smil frem på dit ansigt. Derfor leder vi altid efter innovative nye måder at udvikle de bedste produkter på.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores team står dig gerne til rådighed døgnet rundt.

Med venlig hilsen,
Team MAGNETOX

 

SE VÅR KOLLEKTION