Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

MAGNETOX armbåndet

Hvilken type af magneter bruges der i armbåndene?
MAGNETOX-armbåndet indebærer magneter som Far Infrared (FIR) og Germanium. Selve magnetstyrken bestemmes i Gauss. MAGNETOX armbåndet er udstyret med en magnetstyrke på 3500 Gauss. 3500 Gauss anses som en stærk, effektiv og sikker værdi.

Hvordan ved jeg, hvilken størrelse jeg skal bestille? 
MAGNETOX armbåndet er justerbart. Armbåndet leveres med et gratis redskab til størrelsesjustering. På denne måde vil den altid passe rundt om dit håndled. De nøjagtige dimensioner vises dog under hvert produkt.

Skal MAGNETOX-armbåndet overhovedet komme i kontakt med huden?
Det er ikke nødvendig. Du må bære MAGNETOX-armbåndet som du selv ønsker og derfor må den gerne sidde løst omkring dit håndled. Den helbredende effekt af MAGNETOX armbåndet virker cirka 3 cm dybt ind i kroppen, selvom det ikke bæres tæt på huden. Resultatet er harmløst.

Er jeg hele tiden nødt til at bære MAGNETOX armbåndet?
Det er ikke nødvendigt at bære MAGNETOX armbånd dag og nat. Det er helt tilstrækkeligt, at bære armbåndet enten om dagen eller om natten. Såfremt du ønsker det, så kan MAGNETOX-armbåndet sagtens og uden problemer bæres hele døgnet.

Hvor lang tid tager det så, før MAGNETOX-armbåndet endelig fungerer?
Nogle brugere vil allerede straks kunne mærke den positive effekt af MAGNETOX-armbåndet og andre inden for få dage. Den helbredende virkning varierer fra person til person og afhænger af flere faktorer. Enhver har forskellige helbredsklager og derfor forskellige bekymringer.

Er MAGNETOX armbånd overhovedet egnet til enhver?
I bund og grund ja, men du må ikke bruge et MAGNETOX-armbånd, hvis du har en pacemaker, defibrillator eller et andet implanteret elektromedicinsk udstyr, eller såfremt du er gravid.

Kan jeg have mit MAGNETOX-armbånd på i brusebadet eller bad? 
Vi anbefaler ikke at bære MAGNETOX-armbåndet indenfor brusebadet, mens du er i bad, swimmingpoolen eller når du udfører vådt husarbejde.

Medfører MAGNETOX armbåndet nogen bivirkninger? 
Erfaringen har vist, at MAGNETOX armbåndet ikke har nogen bivirkninger. Men du må ikke bruge et MAGNETOX-armbånd, hvis du er bærer af en pacemaker, defibrillator eller anden implanteret elektromedicinsk enhed. Også når du er gravid, anbefales det ikke at bære armbåndet.

Bestilling og levering

Hvornår kan jeg forvente min ordre?
Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller på arbejdsdage før 15:00, vil din ordre blive sendt på samme arbejdsdag. Leveringstiden er på 2-5 arbejdsdage. Så snart pakken forlader vores lager, vil du modtage en e-mail.

Hvor kan jeg følge min ordre?
Valgte du en postpakke med track & trace-kode? Så snart pakken forlader vores lager, vil du modtage en e-mail med et link, og gennem dette link kan du følge din pakke.

Den forventede leveringstid er udløbet, hvor er så min bestilling?!
I 99% af tilfældene leveres ordrerne inden for den forventede leveringstid. Desværre kan det nogle gange ske, at en ordre er forsinket hos transportøren. Har du ikke modtaget noget 3 dage efter den forventede leveringstid? Så kontakt venligst kundeservice.

Hvad er forsendelsesomkostninger?
Vi tager os af forsendelsesomkostningerne for hver ordre. Alle vores produkter leveres GRATIS til dit hjem. Der kræves ingen minimumsordremængde.

Ombytning og returnering 

Jeg er ikke tilfreds med varen, må jeg returnere den?
Ja, du må gerne returnere enhver bestilling til os inden for 14 dage uden angivelse af en grund. 

Jeg har en generel klage over min bestilling. Hvor kan jeg indsende og meddele denne klage? 
Sikkert er det frustrerende, hvis du har en klage over din bestilling. Ikke desto mindre, så beder vi dig om at meddele os dine krav via e-mail eller vores kontaktformular. Dette kan gøres via e-mail (info@magnetox.dk) eller ved at udfylde kontaktformularen (se kontaktside). Vores personale i afdelingen for kundeservice vil derefter undersøge sagen og forsøge at løse den til alles tilfredshed.

Du vil snart modtage en bekræftelse fra os.Efter modtagelsen af din meddelelse, svarer vi på din klage inden for tre dage. Skulle det dog tage længere tid, giver vi dig besked herom.

Er du ikke tilfreds med den endelige behandling af din klage? Du kan også vælge at indsende din klage til tvistbilæggelsesorganet via den europæiske OTB-platform.

Jeg vil gerne returnere en vare, hvad skal jeg gøre?
Hvis du ikke er tilfreds med din bestilling, kan du returnere den inden for 14 dage efter modtagelse. Produktet skal returneres i sin oprindelige tilstand og forsynet med alle dets mærker. Produktet må ikke indeholde tegn på brug.

En returordre skal altid leveres med Track & Trace-kode. Afsenderen er stadig ansvarlig for forsendelsen.

Så snart vi modtager varen, sørger vi derefter for, at købsbeløbet refunderes på din bankkonto inden for tre arbejdsdage.

>> Klik her for at downloade en returformular <

Hvor kan jeg finde min Track og Trace-kode?
På denne side kan du indtaste din e-mail-adresse og ordrenummer for at følge din pakke. 

Track og Trace-koden indeholder slet ingen oplysninger, hvordan er dette muligt?
Fra det øjeblik af, at din pakke er ankommet til postordrevirksomhed, vil Track og Trace oplysningerne være tilgængelig. Husk, at der kan forekomme forsinkelse i mellem.