Funktionen

Hvordan gavner MAGNETOX armbåndet dit helbred?
Grundlaget for den magnetiske terapi er selve tilgangen i kroppen, hvor magnetfelter kan stimulere selve helbredsprocessen af forskellige sundhedsmæssige problemer. Uanset om du er mand eller en kvinde, så kan du bære en magnetisk armbånd for at forebygge smerter, reducere betændelse og forbedre blodcirkulationen.

Forskellige videnskabelige undersøgelser har vist de mange og sundhedsmæssige fordele ved brugen af en magnetisk armbånd. Hvis du regelmæssig bruger disse armbånd, så kan du forbedre din mentale og fysiske sundhed. Allerede siden oldtiden anvendte flere kulturer en magnetisk armbånd, på grund af dets helbredende egenskaber. I 200 f.Kr. brugte kinesiske læger magneter til direkte behandling af forskellige sygdomme.Denne side hjælper dig med at forstå, hvordan magnetiske armbånd i bund og grund fungerer, og hvorledes de kan forbedre din helbred på.

Hvordan fungerer vores magnetiske armbånd?
Pulsårene i håndleddet står i stor fokus for den magnetiske teori. Den magnetiske terapi udføres ved at lægge statiske magneter tæt på huden. Derefter danner magneten et magnetfelt omkring sig selv. Den øgede blodcirkulation skyldes netop af dette magnetfelt. Magneten forbedrer selve blodcirkulationen ved at tiltrække jernpartikler i hæmoglobin. Hæmoglobinet er et rødt protein, der er ansvarlig for transporten af ilt i vores blod. 

Når du bærer et Magnetox-armbånd, vil der være en forbedret blodcirkulation i din kropssystem. Jernstofferne i dit blod tiltrækkes af selve magneten og fremmer en øget blodcirkulation. Desuden fremmer magneten selve mængden af ilten og andre vigtige næringsstoffer i din kropssystem. Det forårsager også en effektiv rengøring af giftige stoffer indenfor din krop. Du kan bære et helbredende armbånd på begge dine håndled for at gavne af en maksimal fordel. Det er virkelig en ordentlig måde for at normalisere blodcirkulationen på.

Der blev foretaget en undersøgelse ved University of Virginia. Undersøgelsen viste positive resultater ved kroppens mikrocirkulation. Mikrocirkulationen er selve blodgennemstrømningen gennem de små blodkar. Forskerne placerede magneter med en styrke på 70 MilliTesla (mT), hvilket er cirka ti gange den styrke af den konventionelle køleskabsmagnet eller nær rotternes blodkar. Forskerne fandt ud af, at de vidtgående og indsnævrede blodkar blev mere udvidet. Resultaterne antydede dermed, at magneter sagtens kan afslappe blodkarene og øge blodgennemstrømningen. 

I de seneste forskninger, blev magneterne brugt på en rottepote. Disse rotter blev behandlet for betændelse. De havde blødvævsskader og magneten var stimulerende. Magnetbehandlingen havde positive effekter, da den reducerede de hævelser. Efter at disse magneter var påført, var der en betydelig forbedring at se.

De mest almindelige skader er relateret til muskler og led. Disse form for skader findes overalt og er globale. Dog kan disse skader ikke helbredes hurtigt nok. Men der er en bemærksværdig forskel, når du anvender magnetisk terapi. Der opstår ingen smerter eller andre bivirkninger ved brug af en magnetisk armbånd. Det er nemlig en fuldstændig sikker behandling. Det helbredende armbånd behandler ikke selve årsagerne til noget helbredsproblem. Men de ændrer kroppens funktioner, og dermed kan helbrede smerter og sygdomme. Det er en kendsgerning, at helbredende armbånd er mindre farlige end at bruge en form for medicin eller i sidste ende kirurgien.

 

SE VÅR KOLLEKTION

 

Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved den magnetiske terapi?

Forbedret blodcirkulation
Pulsårene i håndleddet er centrummet for teorien om magnetisme. Hvis der placeres magneter på håndleddet, vil blodcirkulationen forbedre sig. Denne optimering i blodcirkulationen vil naturligvis forsørge kroppen med endnu mere næringsstoffer. På denne måde er det en naturlig metode til at forbedre dit helbred på.

Mindre betændelse 
En undersøgelse af Albert Roy Davis, Ph.D. viste, at en magnets virkning kunne bortskaffe kræftceller i dyr. Men dette er ikke noget bevis for, at denne behandling også kan helbrede kræft hos mennesker. Men magneter kan formindske selve niveauet af betændelse i vores kroppe. Vores armbånd kollektion øger kroppens blodgennemstrømning og dette reducerer hævelser og mængden af giftstoffer.

Smertelindring
Hvis du normalvis lider af smerter, så hjælper magneter dig med at forbedre din kropsfunktion, hvilket kan føre til en nedsætning af smerter. Hvis du har smerter på grund af leddegigt og karpaltunnelsyndrom, så kan det være tilstrækkeligt. På samme måde kan det være smertelindrende for dine skuldre, arme, håndled og hænder.
 

De konstante magnetiske bølger, som det magnetiske armbånd frigiver, øger niveauet af endorfiner i vores krop. Disse er kropsegne stoffer, der er gavnlige for at formidle gode følelser. Efter lidt træning eller også sex, så frigiver vores krop netop disse følelser. Hvis du ville have flere endorfiner i din krop, så ville det helt sikkert mindske den smerte, du ofte lider af.

Reducerer stress og sikrer en bedre nattero 
De magnetiske armbånd er bedst til at mindske stress og tilbyder dig en bedre søvn. Hvis vi ville placere det magnetiske armbånd direkte på hovedet, så ville det give endnu mere afslapning. Ifølge personalet indenfor det medicinske erhverv, så kan det magnetiske terapi hjælpe din krop med at producere mere melatonin. Det giver os en mere trygt nattesøvn. Hvis du sover om natten, mens du bærer det magnetiske armbånd, så kan din krop og hjerne udføre en mere naturlig balance. Dette procedure vil så danne flere hormoner.

Hvilke andre elementer er der inkluderet i et MAGNETOX armbånd? 
Ud over de sølvmagneter, er der også indarbejdet to andre elementer i armbåndet.

Far Infrared (FIR) 

De røde elementer på indersiden af armbåndet er lavet af Far Infrared (FIR). Infrarød terapien stimulerer kroppens blodcirkulation, beskytter mod frie radikaler og bekæmper hævelser og betændelse.

Germanium 

De sorte elementer på indersiden af armbåndet er lavet af germanium. Germanium hjælper med at øge nedsat koncentration. Samtidig reducerer den træthed og stress.

Klik HER for at se MAGNETOX-kollektionen.

 

SE VÅR KOLLEKTION