MAGNETOX armbåndet

MAGNETOX-armbåndet indebærer magneter som Far Infrared (FIR) og Germanium. Selve magnetstyrken bestemmes i Gauss. MAGNETOX armbåndet er udstyret med en magnetstyrke på 3500 Gauss. 3500 Gauss anses som en stærk, effektiv og sikker værdi.

MAGNETOX armbåndet er justerbart. Armbåndet leveres med et gratis redskab til størrelsesjustering. På denne måde vil den altid passe rundt om dit håndled. De nøjagtige dimensioner vises dog under hvert produkt. Klik her for videoen.

Det er ikke nødvendig. Du må bære MAGNETOX-armbåndet som du selv ønsker og derfor må den gerne sidde løst omkring dit håndled. Den helbredende effekt af MAGNETOX armbåndet virker cirka 3 cm dybt ind i kroppen, selvom det ikke bæres tæt på huden. Resultatet er harmløst.

Det er ikke nødvendigt at bære MAGNETOX armbånd dag og nat. Det er helt tilstrækkeligt, at bære armbåndet enten om dagen eller om natten. Såfremt du ønsker det, så kan MAGNETOX-armbåndet sagtens og uden problemer bæres hele døgnet.

Nogle brugere vil allerede straks kunne mærke den positive effekt af MAGNETOX-armbåndet og andre inden for få dage. Den helbredende virkning varierer fra person til person og afhænger af flere faktorer. Enhver har forskellige helbredsklager og derfor forskellige bekymringer.

I bund og grund ja, men du må ikke bruge et MAGNETOX-armbånd, hvis du har en pacemaker, defibrillator eller et andet implanteret elektromedicinsk udstyr, eller såfremt du er gravid.

Vi anbefaler ikke at bære MAGNETOX-armbåndet indenfor brusebadet, mens du er i bad, swimmingpoolen eller når du udfører vådt husarbejde.

Erfaringen har vist, at MAGNETOX armbåndet ikke har nogen bivirkninger. Men du må ikke bruge et MAGNETOX-armbånd, hvis du er bærer af en pacemaker, defibrillator eller anden implanteret elektromedicinsk enhed. Også når du er gravid, anbefales det ikke at bære armbåndet.

Bestilling og levering

Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller på arbejdsdage før 15:00, vil din ordre blive sendt på samme arbejdsdag. Leveringstiden er på 2-5 arbejdsdage. Så snart pakken forlader vores lager, vil du modtage en e-mail.

Valgte du en postpakke med track & trace-kode? Så snart pakken forlader vores lager, vil du modtage en e-mail med et link, og gennem dette link kan du følge din pakke.

I 99% af tilfældene leveres ordrerne inden for den forventede leveringstid. Desværre kan det nogle gange ske, at en ordre er forsinket hos transportøren. Har du ikke modtaget noget 3 dage efter den forventede leveringstid? Så kontakt venligst kundeservice.

Vi sender ordrer over 370,- DKK helt GRATIS og vi garanterer hurtige leveringstider. For ordrer under 370 kr., opkræver vi et forsendelsesgebyr på 30 kroner. Som standard service for alle kunder, sender vi hver ordre med sporbar Track & Trace, som holder dig informeret om status på din ordre. Alle ordrer, der er afgivet før kl. 15.00, afsendes samme dag. 

Ombytning og returnering

Ja, du må gerne returnere enhver bestilling til os inden for 14 dage uden angivelse af en grund.

Sikkert er det frustrerende, hvis du har en klage over din bestilling. Ikke desto mindre, så beder vi dig om at meddele os dine krav via e-mail eller vores kontaktformular. Dette kan gøres via e-mail (info@magnetox.dk) eller ved at udfylde kontaktformularen (se kontaktside). Vores personale i afdelingen for kundeservice vil derefter undersøge sagen og forsøge at løse den til alles tilfredshed.

Du vil snart modtage en bekræftelse fra os. Efter modtagelsen af din meddelelse, svarer vi på din klage inden for tre dage. Skulle det dog tage længere tid, giver vi dig besked herom.

Hvis du ikke er tilfreds med din bestilling, kan du returnere den inden for 14 dage efter modtagelse. Produktet skal returneres i sin oprindelige tilstand og forsynet med alle dets mærker. Produktet må ikke indeholde tegn på brug.

En returordre skal altid leveres med Track & Trace-kode. Afsenderen er stadig ansvarlig for forsendelsen.

Så snart vi modtager varen, sørger vi derefter for, at købsbeløbet refunderes på din bankkonto inden for tre arbejdsdage.

Fra det øjeblik af, at din pakke er ankommet til postordrevirksomhed, vil Track og Trace oplysningerne være tilgængelig. Husk, at der kan forekomme forsinkelse i mellem.