Erfaringer

William Jensen:
”Jeg har ret tit nervesmerter og følelsesløse fingre. Jeg bærer armbåndet nu i en hel uge og bemærker allerede, at symptomerne er ved at svinde. Jeg er meget begejstret for dette og råder derfor selv at prøve".

Victoria Hansen:
“Det er en nem og elegant måde for at reducere smerten ved en karpaltunnelsyndrom på. Jeg anbefaler den stærkt."

Malthe Andersen:
"Jeg er helt tilfreds med dette armbånd.
Jeg har nemlig haft smerter i håndled i årevis. Men siden jeg bærer dette armbånd, kan jeg føle forbedringer".

Magnus Christensen:
"Min kone har haft problemer med at sove i en stykke tid. Af den årsag har jeg nu købt hende dette armbånd. Hun er temmelig glad for det og kan endda nu sove bedre. Total anbefalet!".
 

Josefine Larsen:
"Jeg er forfatter og har tit onde smerter i håndledet og albuen. Det forekommer ofte, at jeg skriver mere end 8 timer om dagen. En kompressionsbeskytter hjalp af og til, men dog havde jeg stadig smerter. Jeg købte det helbredende smykke på et indfald, da anmeldelserne var temmelig gode.
Derfor var jeg i mening om, at jeg kunne give det et skud. Jeg troede ikke virkelig på, at det ville hjælpe. Dog er det modsatte bevist. Jeg har ikke længere smerter. Super godt!"

Lærke Rasmussen:
“Jeg sover så meget bedre efter at have brugt armbåndet, og min leddegigt ser ud til at være bedre nu."

Freja Petersen:
"Jeg ved ikke nøjagtig hvordan, men dette armbånd har helbredt min søvnløshed. Jeg har skoliose, hvilket gør det temmelig svær for mig at sove, selv med en Tempur-madras. Jeg lider også tit af ængstelser. Normalt har jeg problemer med at falde i søvn på grund af smerter og for mange tanker, men af en eller anden grund, så har dette armbånd gjort mirakler".

Emilie Madsen:
”Det er et så stilfuldt armbånd af høj kvalitet! Mine håndsmerter holdt mig tit vågen om natten, men heldigvis kan jeg nu sove bedre ved at bære den!"

Emma Kristensen:
”Jeg gav denne som en gave til en ven, der først var skeptisk over for, hvordan armbåndene fungerede. Hun prøvede det i et par dage og hendes gigt i hånden føltes bedre. Havde hun så glemt at have den på bare for en enkelt dag, kom smerten tilbage igen. Hun har haft det på hver dag siden."

Mathilde Olsen:
"Armbåndet kom langs med et forkortelsessæt, som jeg virkelig sætter pris på. Dette sparede mig flere omkostninger for at få armbåndet afkortet hos en juveler. Nu passer det perfekt og jeg bemærkede endda en smerteforandring til det gode i min venstre albue. Så armbåndet lever virkelig op til sit løfte."
 

Isabella Thomson:
"Jeg lider af svær leddegigt, især i min venstre skulder. Et par timer efter at have brugt armbåndet, bemærkede jeg, at jeg meget lettere kunne bevæge min venstre arm. Tusind tak for det."

Liva Christiansen:
"Hvis du lider af kroniske led- eller muskelsmerter, skal du hellere bære et magnetisk armbånd. Jeg bærer den døgnet rundt og det med gode resultater. Jeg tager kun armbåndet af, når jeg skal i bad. Jeg kan anbefale det!"

Maja Poulsen:
"Indtil videre er jeg ret imponeret! Jeg lider af karpaltunnelsyndrom i begge hænder. Jeg prøvede armbåndet på mit højre håndled og kunne endda arbejde, uden at jeg har haft følelsesløshed eller en prikken siden da”.

Gustav Johansen:
"Jeg bemærkede allerede en forbedring i mine sovevaner og blot et par dage."

Karla Knudsen:
"Selve designet er så smukt og jeg får en masse komplimenter. Jeg er helt enig med, at det hjælper mod gigtsmerter og tror endda, at det også hjalp med mit karpaltunnelsyndrom. Virkelig en følbart forskel! Moderne og terapeutisk!"

Oliver Sørensen:
"OK, jeg står ikke lige for holistisk medicin, men helt ærligt. Dette armbånd hjalp altså med at lindre nogle alvorlige smerter i mine skulder og armene. Jeg glemte at tage armbåndet på i to dage og smerten vendte straks tilbage igen. Jeg tog armbåndet på igen og smerten forsvandt kort tid efter. Derefter var jeg temmelig overbevist. Det fungerer!"

Frederik Møller:
"Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af dette armbånd. Selve udseende og dens finish er fremragende. Jeg har kun brugt det i et par dage og kan allerede bemærke en forbedring i mine gigtsmerter".

Klik HER for at se MAGNETOX-kollektionen.

 

SE VÅR KOLLEKTION