Bestilling & Levering

GRATIS FORSENDELSE OVER 370,- DKK
Vi sender ordrer over 370,- DKK helt GRATIS og vi garanterer hurtige leveringstider. For ordrer under 370 kr., opkræver vi et forsendelsesgebyr på 30 kroner. Som standard service for alle kunder, sender vi hver ordre med sporbar Track & Trace, som holder dig informeret om status på din ordre. Alle ordrer, der er afgivet før kl. 15.00, afsendes samme dag.

LEVERINGSTID
Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller på arbejdsdage før 15:00, vil din ordre blive sendt på samme arbejdsdag. Leveringstiden er på 2-5 arbejdsdage. Så snart pakken forlader vores lager, vil du modtage en e-mail. 

SPOR DIN ORDRE
Valgte du en postpakke med track & trace-kode? Så snart pakken forlader vores lager, vil du modtage en e-mail med et link, og gennem dette link kan du følge din pakke. 

SPØRGSMÅL OM DIN BESTILLING?
Har du eventuel spørgsmål angående din bestilling? Chancerne er høj, at du ikke er den første med dette spørgsmål. Se derfor på siden med ofte stillede spørgsmål for at læse, om dit spørgsmål er på listen.