Videnskabelig dokumentation for magnetiske armbånd

Det er en videnskabelig kendsgerning, der ikke kan bestrides, at magnetfelter har en positiv effekt på den menneskelige krop. Selv de gamle grækere, brugte magneter til at helbrede de forskellige sygdomme. Nu har de seneste undersøgelser bevist, at et magnetfelt dog påvirker det menneskelige krop positivt. Der er nemlig gode grunde til, at nærmest alle og lige fra patienter til topatleter bærer magnetiske armbånd.

Der har været talrige undersøgelser for at verificere netop dette fænomen. En ting står klart. Og det er, at magnetiske armbånd dog har positive effekter på dit helbred. I denne artikel får du et nærmere syn på de forskellige aspekter af helbredende armbånd. Vi vil derfor drøfte fordelene for dit helbred.

Fordele ved et magnetisk armbånd
Adskillige undersøgelser viser flere fordele for det menneskelige krop ved at bære et magnetisk armbånd. Det betyder, at der er et videnskabeligt grundlag for dets anvendelse. Her er nogle eksempler:

  • De positive effekter i verdenen af den magnetiske terapi og ved at bære et magnetisk armbånd er bl.a.: nedsættelse af stress, vægttab og heling af knoglebrud.
  • Disse armbånd fremmer kroppens hormonelle balance.
  • Helbredelsen af betændelser og hævelser, samt brugen af et magnetisk armbånd ved lidelser af en musearm.
  • Armbåndet er et supplement til enhver form af medicin og aldrig tænkt som erstatning.
  • Videnskabelige undersøgelser viser, at magnetiske armbånd i mange tilfælde fremskynder kroppens helbredelsesprocess.

Virkninger på blodcirkulationen
Magnetterapien undersøges hos talrige universiteter over hele kloden. En af de mest astronomiske forskninger inden for dette felt, finder sted hos University of Virginia i USA. Den førende forsker professor Thomas Skalak udtaler i sin forskning, at magneter og magnetfelter ikke kun er gavnlige for selve helbredet; de har endda en dokumenteret effekt på blodcirkulationen.

De adskillige undersøgelser han har udført, har vist sig, at de små blodkar sagtens kan udvides og trække sig sammen ved anvendelse af et magnetfelt. Hans speciale er den såkaldte 'mikrocirkulation', dvs. en cirkulation gennem de mindste årer. Han ønsker derfor at anvende dette i stor grad hos atleter og til at måle deres præstationsforbedring. Dog kan et magnetisk armbånd og andre stærke magnetfelter også bidrage til hurtigere helbredelse af hævelser og forskellige ophobninger blodkarvæggene.

Magnetisk armbånd til en musearm
Vi hos Magnetox specialiserer os i helbredende og magnetiske armbånd af høj kvalitet. En af de perfekte applikationer til et sundhedsmæssige problem, der påvirker flere og flere mennesker i Danmark: er musearmen. Denne tilstand er også kendt som karpaltunnelsyndrom (CTS).

En for nylig undersøgelse offentliggjort i 'The Journal of Family Practice' selve helbredelseseffekten af en magnetisk armbånd i forbindelse med CTS. Fordi netop hele testgruppen i denne undersøgelse var af relativt lille størrelse, synes vi selv, at det var for tidligt at give al æren til det magnetiske armbånd. Dog angav hver eneste bruger, at de følte en stor forskel efter kun 45 minutter. Mens smerteniveauet før behandlingen i gennemsnit lå ved ca. 6/10, bemærkede testpersonerne, at smerteniveauet kun efter 45 minutter var faldet til ca. 3,5/10.

Der er derfor ingen tvivl om selve helbredelseseffekten af et magnetisk armbånd. Med alle de videnskabelige undersøgelser, der er kommet ud i de sidste år, er det ikke særlig underligt, at flere og flere mennesker derfor køber et magnetisk armbånd. Leder du efter en duelig magnetisk armbånd til både mænd og kvinder? Så tag en nærmere kig i Magnetox webshop. Eller læs mere her på vores side om, hvordan det magnetiske armbånd egentligt fungerer.